Palvelut

Kuvaan dronella sekä still- että videokuvia sekä pieniä juhlakuvauksia järjestelmäkameralla. 

Dronekuvaus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitan kuvat sähköisenä WeTransfer- palvelun kautta. Mahdollisuus myös muistitikun käyttöön. 

Dronekuvaukset aina säävarauksella, koska sade tai liian kova tuuli estää dronen lennätyksen. Myös liian alhainen lämpötila estää lennätyksen. 

Emme lennä yleisötapahtumissa (väkijoukon päällä), ja jos toimintaan sisältyy turvallisuusriskejä.Kiinteistön ilmakuva

Kiinteistön ilmakuva on kokonaisvaltainen lintuperspektiivin näkymä kodistasi, tilastasi, kesäpaikastasi tai yrityksestäsi. Kuvasta saa helposti ja edullisesti teetettyä tulostuspalvelun kautta esim. taulun seinälle. 

Kiinteistön ilmakuva on tärkeä lisäelementti esim. kiinteistön myynti- tai vuokrailmoitukseen. Jos vuokraat mökkiäsi esim. AirBnB:ssä, ilmakuvalla näytät koko kauniin mökkimaiseman tuleville asiakkaillesi. On todistettu, että ilmakuvat ja ilmavideot nopeuttavat myyntiä.

Yritykset voivat käyttää ilmakuvaa markkinoinnissaan. 

Myös lyhyt video on mahdollinen. Tarkastuskuvaus

Dronekuvaus mahdollistaa tavan nähdä paikkoihin, joihin ei muuten helposti pääse. Esimerkiksi katon kunnon tai aurinkopaneelien tarkastus sujuu kustannustehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti ilmasta käsin.
Pelto- ja metsäkuvaus

Peltokuvista voi tarkastella kasvuston tasaisuutta ja kuntoa. Lohkon sisäiset kasvuerot erottuvat ilmasta käsin, mikä auttaa mm. täsmälannoituksessa. Vahvempi kasvusto erottuu kuvista tummempana ja heikompi kasvusto vaaleampana alueena. 

Myös esim. työnjälkeä tai peltoajon vaikutuksia voi tarkastella kuvien perusteella.

Metsäpalstan kuvasta tai videosta näet mm. mahdollisia tuulen, tuholaisten tai tykkylumen aiheuttamia vahinkoja joita ei maastakäsin havaitse.Työmaakuvaus

Seuraa kohteen edistymistä kerran kuussa otettavalla ilmakuvalla. 

Muut kuvauspalvelut, esim.

Harrastusten kuvaaminen

Syntymäpäivät ja muut tapahtumat

Dronekuvaus häihin

Myös videokuvaus mahdollista sopimuksen mukaan

Kysy lisää!